Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black
Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black

Sony MHC-V41D Bluetooth Party Speaker Black

2.0, 3,5mm jack, USB, Bluetooth, NFC, Black
Gyártói cikkszám: MHCV41D.CEL
Garancia: 24 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Egyszerű streaming NFC és Bluetooth® kapcsolattal, LIVEE SOUND hangzás, partyfények, 2 mikrofon bemenettel, DJ pult

Töltse meg a helyiséget lüktető hanggal. A ferde közép- és magassugárzók hangja nagyobb területet ér el, így mindenki ugyanúgy érezheti a vérpezsdítő ritmust.

A kék-zöld parti- és hangszórófények a zenével szinkronban villódznak, a többszínű hangszórófények pedig megvilágítják a táncparkettet, és igazi nightclubhangulatot teremtenek.

Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet a buliban. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

Pörgesse fel a bulit egyetlen mozdulattal. A mókás és intuitív kézmozdulatokkal a parti minden mozzanatát vezérelheti, beleértve a DJ-effektusokat, valamint a sampler és karaoke funkciókat. Balra vagy jobbra végzett mozdulattal átugorhat számokat, felfelé vagy lefelé pedig a hangerőt szabályozhatja. A buli testre szabása még sosem volt ennyire szórakoztató.

A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Akár 50 kompatibilis otthoni hangrendszer is csatlakoztatható, és szinkronizálható köztük a zene és a fények.

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. A Fiestable beépülő modullal vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Nézze kedvenc műsorait a megszokott képernyőn, és élvezze közben a nagy teljesítményű hangsugárzók pazar hangzását.

Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

Az MHC-V41D Football Mode-ba kapcsolva igazi stadionhangulatot teremt. Kapcsolja ki a kommentátort, és olvadjon bele a tömegbe – fogja vissza a kommentár és erősítse fel a szurkolók hangerejét.2

A beépített DVD-lejátszónak köszönhetően egyszerű a filmnézés, kedvenc jelenetei pedig részletgazdag hangzással kelnek életre.

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. NFC-képes készüléke egy érintéssel gyorsan, zökkenőmentesen csatlakoztatható az MHC-V41D eszközhöz, és máris streamelheti zenei gyűjteményét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Egyszerre akár három okostelefont is párosíthat BLUETOOTH® technológiával, így barátai is használhatják.

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Az MHC-V41D hangsugárzó beépített hordozófogantyúinak köszönhetően a barátaihoz is elvihető és buli közben is könnyen áthelyezhető.

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel is, így a lejátszási listáit rendkívül egyszerűen kezelheti.

Lejátszhat USB-eszközön tárolt zeneszámokat, vagy saját lejátszási listát is készíthet a közvetlen „CD-ről USB-re” felvétellel. Egyszerűen csatlakoztassa eszközét a PLAY/REC porthoz, és máris összegyűjtheti kedvenc számait a következő bulira.

Funkciók:

 • CD Igen

 • DVD Igen

 • USB1 Igen

 • FM Igen

 • Hangbemenet 1 Igen

 • TV Igen (HDMI), (Hangbemenet)

 • BLUETOOTH® (iAP BT-n keresztül)

Bemenetek és kimenetek:

 • Analóg audióbemenet 1

 • Analóg audiókimenet 1

 • HDMI® kimenet 1

 • Kompozit 1

 • USB-PORT 1

 • Mikrofon bemenet 2 (6ohm / Gitár egy bemenethez – MIC 2 / GUITAR)

Egyéb:

 • Karaoke

 • USB felvétel

 • Mozdulat vezérlés

 • Elalvás időzítő

 • Magassugárzó: 2 db 4 cm-es (tölcséres típusú)

 • Középsugárzó: 2 db 8 cm-es (tölcséres típus)

 • Mélysugárzó: 1 db 25 cm-es

 • Méretei: 32,8 x 79,6 x 30,8 cm

 • Tömeg: 13.5 kg
Specifikáció

Hangrendszer2.0
1xRCANem
2xRCANem
3,5mm jackIgen
USBIgen
KártyaolvasóNem
BluetoothIgen
SPDIFNem
NFCIgen
Subwoofer outputNem
TávirányítóNem
SzínBlack
HDAA BoxNem


^