Megrendelés: 
 
Webáruházunk rendelésre dolgozik, a rendelt termékek  személyesen átvehetők az üzletünkben, nincs lehetőség kiszállításra!

Köszönjük megértésüket!

Termékek beszerzési ideje: 1-5 munkanap

 

Nyitvatartás:

Üzletünk hétfőtől-péntekig 9-17, szombaton 9-12 között tart nyitva.

 

Elérhetőségeink:

3200 Gyöngyös Jókai út 12
tel./fax: +36 37 500 450
mobil: +36 30 69 20 200
e-mail: sales@kolibrisystem.hu

 

 

 

 

1. A kosár tartalma:

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. A weboldal figyeli a disztribútorok raktárkészletét, ezért a fent látható termékek 99%-ban beszerezhetőek azonnal! (előfordulhat azonban hogy a raktárkészlet nem stimmel a nagykereskedésben, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a termék megérkezésére!)
2. Bejelentkezés:
Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.
3. Számlázási és szállítási adatok:
Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a módosít gombra kattinva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
4. Ellenőrzés:
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését.
5. Megrendelés:
Ha mindent megfelelőnek talált, az Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazoló, ellenőrző e-mail-t kap, mely arról ad bizonyosságot, hogy a rendelését megkaptuk, valamint Ön láthajtja a megrendelését összegezve. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírások minden esetben tájékoztató jellegűek, azok a gyártó által megadott adatok, a gyártók bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják azokat, ezért felelősséget vállalni nem tudunk, természtesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért, és naprakészségért. (Minden esetben ellenőrizze a gyártó saját weboldalát, és specifikációit.) A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. Elírásokért felelősséget nem vállalunk. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Garancia: 
 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. (II. 5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A garancia időtartama termékenként változó. 1000 forint feletti termékekre 1 év jótállást vállalunk.  Lehetséges a termékre ennél hosszabb szavatossági idő is. Ezt a minden esetben feltüntetjük a termék leírásánál. Amennyiben a termék garanciális időn belül meghibásodik, úgy a javításra az ország egész területén a gyártók által kijelölt szervizek állnak rendelkezésre. Amennyiben egy terméknek nincs kijelölt szakszervize, úgy azt üzletünkbe visszajuttatva tudjuk a garanciális javításokat elvégezni.
Cégünk új és használt termékeket is értékesít!  A garancia időtartama  mindig fel van tüntetve az adott termék leírásánál! A garancia a blokkal, számlával, garancialevél eredeti vagy másolati példányával érvényesíthető, de ha ezek egyike sem áll rendelkezésre és tudjuk a terméket azonosítani, akkor is foglalkozunk a garanciával.  A meghibásodott áru visszajuttatási költsége a vevőt terheli!

 

A jótállást kizáró tényezők :

A garancialevélen, vagy a termék azonosító cimkéin történő bármely szabálytalan javítás, törlés, átírás illetve annak hiánya vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállás érvénytelenségét vonja maga után. Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha a meghibásodás az alábbi okok miatt következik be: Nem rendeltetésszerű használatból eredő kár, amely lehet baleset, szerencsétlenség, helytelen tárolás, nem megfelelő üzemeltetés, rongálás, külső beavatkozás. Erős napsugárzás, nedvesség, elemi kár (villámcsapás, túlfeszültség) vagy bármilyen mechanikus sérülés miatt bekövetkezett károsodás. Illetéktelen szerviz, illetve magánszemély beavatkozása által okozott károsodás. A termékek szakszerűtlen kezelése a jótállás elvesztésével jár. Bárminemű kompatibilitási (adott hardverkörnyezetben nem működő, de egyébként nem hibás termék) hibára a garancia nem vonatkozik, melyet a termékek gyártói is elhárítanak.

Kérjük, hogy a vásárolt áru csomagolását lehetőség szerint őrizzék meg! Nem kötelező, de sokat segít a termék beazonosításában.

Regisztráció
 
A Kolibri Informatika webáruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. A Kolibri Informatika webáruház ( Kolibri System Bt.) semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.
 
 
 

Fizetési lehetőségek
 
A feltüntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót is.

A megrendelt árut üzletünkben személyesen veheti át, az ellenérték kiegyenlítésével, a vételáron felül semmilyen más költség nem terheli.

Üzletünkben lehetőség van készpénzzel,  bankkártyával is fizetni, de Cetelem bankos áruhitelt is lehet igényelni.


BANKKÁRTYÁT ELFOGADUNK!

 

A webshopban található árak internetes megrendelés esetén érvényesek, ezek eltérhetnek az üzletünkben található számítástechnikai eszközök, alkatrészek áraitól!!! 
 
 


Adatvédelem
 
A regisztrációhoz szükséges néhány személyes adat megadása is. Csak olyan információkat kérünk Öntől a regisztráció folyamán, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!
Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek.
 
 
 


Az elállás joga
 
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) számú Kormány rendelet szerint Önnek az áruátvételtől számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely indoklás nélkül gyakorolható a következő feltételek mellett:

Az elállási jog a megrendelt,  átvett termékekre vonatkozik. Amennyiben Ön az árut valamelyik értékesítési pontunkon veszi át, az ügylet "normál" vásárlásnak minősül, így nem tartozik a távollévők között kötött szerződések körébe. Az elállási jog nem vonatkozik a nem standard, tehát az Ön személyes kívánságainak megfelelően, egyedileg legyártott számítógép és notebook konfigurációkra.  Visszatérítésre az áru ellenértéke és a szállítási díj kerül, amennyiben igénybe vették. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Az áru ellenértékét a beérkezését követően legkésőbb 14 napon belül az Ön által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk. Az elállásra vonatkozó igényét a határidőn belül kell bejelentenie felénk. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül elküldeni címünkre. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat cégünk követelheti a vásárlótól.

Egyéb rendelkezések:

A megrendelés szóbeli szerződésnek minősül és nem kerül iktatásra, de a rendszer automatiksan elmenti az adatokat és válasz e-mailt küld ki. A termékről számlát állítunk ki, melyet csatolunk a termékhez, átvételkor kérjük ellenőrizzék ennek meglétét. Webshopunkban magyar nyelven lehet rendelni, a számlát is a magyar törvények alapján, magyarul állítjuk ki, más nyelvű számlakibocsájtásra sajnos nincs lehetőségünk.

A weboldal üzemeltetője:


Kolibri System Bt.

Székhely: 3200 Gyönyös Deák Ferenc út 28.
Telephely üzlet : 3200 Gyöngyös Jókai út 12.
Adószám: 21456293-2-10
Számlaszám: CIB Bank: 
Bejegyezte: az egri Városi Bíróság, mint Cégbíróság
Bejegyzés időpontja: 2002.07.01
Cégjegyzék száma: Cg 10-06-025135

 

Jogi nyilatkozat:

 

Az üzemeltető által működtetett honlap használatának feltétele, hogy a felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen szolgáltatási feltételeket is tartalmazó jogi nyilatkozatban foglaltakat.
A felhasználó az üzemeltető által fenntartott honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen szabályzatban foglaltakat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlap használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a jelen nyilatkozatban meghatározott felhasználási és a külön adatvédelmi szabályzatban rögzített feltételeket és szabályokat.

 

Szerzői jogvédelem

 

A honlap, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel. A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie - többek között - a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek.

Az üzemeltető engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga az üzemeltetőt illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

 

Felelősség kizárás

 

Az üzemeltető a harmadik személyek által elhelyezett tartalmakért és internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, és nem felel ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért.
Az üzemeltető kijelenti, hogy törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, minden körülmények közötti helytállóságáért, esetleges módosulásáért, nem vállal felelősséget.
Az üzemeltető hangsúlyozza, hogy az oldalon közreadott adatok és eljárások kizárólag tájékoztatás célját szolgálják, így erre tekintettel, a Ptk. vonatkozó szabálya alapján a portálon szereplő esetleges téves információk miatti károkért való felelősségét előre kizárja. Az üzemeltető javasolja, hogy a felhasználó a portálon található információkat tekintse kezdeti segítségnek és iránymutatásnak, konkrét eljárásával kapcsolatban konzultáljon a honlapon megjelölt kapcsolattartókkal.

Az üzemeltető hangsúlyozza, hogy a raktározás és felhasználás az üzemeltető hatáskörén kívül esik, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállal. Az üzemeltető a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, vagy visszavonhatja.

A honlap tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a honlapon az üzemeltető akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért az üzemeltető semmilyen természetű felelősséget nem vállal a megjelenő honlap pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A felhasználók a honlapot kizárólag saját felelősségükre használják, és az üzemeltető nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.

Az üzemeltető nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. Az üzemeltető nem felel azokért a károkért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be. A felhasználó tudomásul veszi tehát, hogy az üzemeltető nem felelős a felhasználó számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez ill. hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

A weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat az üzemeltető nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal. A weboldalon keresztül elérhető linkek tekintetében az adott oldal szerkesztője, üzemeltetője minősül a szerzői jog jogosultjának.

 

Visszautasítási, moderálási, törlési jog

 

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsa minden olyan hirdetés, vagy tartalom megjelentetését, amely ellentétes saját érdekével, illetve amelyek jellege, tartalma, megjelenése, minősége ellentétes a weboldal arculatával, szemléletével vagy a megjelenés sértő, jogszabályba vagy a reklámetikai kódex rendelkezéseibe ütközik. A felhasználó tudomásul veszi, hogy nem tehető közzé valótlan információ az üzemeltető szolgáltatásairól.

A honlap üzemeltetője fenntartja a hirdetések, reklámok és egyéb honlapon elhelyezett tartalmak törlésének jogát, ha az jogszabályba, vagy a jó erkölcsbe ütközik, illetve ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú. Az üzemeltető a felhasználó előzetes értesítés nélkül jogosult fellépni a témarombolások (tartalmi és technikai rombolásnak minősül például nagyméretű fájlok bemásolása vagy ugyanazon hozzászólás többszöri elhelyezése) és a moderátorok álláspontja szerint elfogadhatatlan viselkedés ellen is. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó kárért vagy kényelmetlenségért.

 

Záró rendelkezések

 

Az üzemeltető bármikor módosíthatja a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket. A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a feltételek módosításai rá nézve kötelezőek.
A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló jogszabályokban foglalt jogi lépéseket.

A jelen jogi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó magyar jogszabályok, rendelkezéseit kell alkalmazni. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

^